CLUBHUIS VERHUUR - OVERZICHT
     
     
     
     
     
OVERZICHT
REGLEMENT
& PRIJZEN

KALENDER
OVEREENKOMST

  Het GKV clubhuis is gelegen langs het water ten midden van de groene natuur: er heerst rust op de rechteroever van het Kempisch Kanaal...

Het clubhuis is opgedeeld in een aantal zones, die u vrij kan combineren naar eigen wensen en inzicht. Vooreerst is er de verbruikszaal: een gezellige ruimte waar een toog met tapinstallatie voorhanden is, waar gekoelde dranken binnen handbereik zijn opgeslagen en waar een professionele koffiemachine in geen tijd een aantal kopjes lekkere koffie zet. De grote ramen bieden een mooi zicht op het kanaal, en kunnen - als de buitentemperatuur het toelaat - volledig opengeschoven worden. Is het toch wat te fris om ramen open te gooien, dan houdt een warme gaskachel de koude wel buiten. Tafels en stoelen kunnen vrij verplaatst worden zodat de indeling volledig naar de hand kan worden gezet.
Aangrenzend aan de verbruikszaal is er een kleine keuken waar naast een professioneel fornuis en een microgolfoven ook tafel- en kookgerei aanwezig is. Hier kan in een handomdraai een hapje of zelfs uitgebreide maaltijd klaar gemaakt worden zodat de genodigden niet op hun honger dienen te blijven.
Is er nood aan een grotere ruimte voor een feest(je) of vergadering? Dan kan de vergaderzaal snel omgetoverd worden naar de disco of creatieve ruimte die nodig blijkt want ook hier kunnen tafels aan de kant, of indien gewenst, tegen elkaar geplaatst worden in het midden van de zaal zodat zitplaatsen eromheen kunnen opgesteld worden.

Hoe het clubhuis ook gebruikt wordt, de vernieuwde sanitaire ruimtes staan steeds fris voor de deelnemers klaar. Aparte heren- en damestoiletten mét wasbakje én verluchting garanderen door hun grootte (4 dames toiletten, 2 heren toiletten + 1 urinoir) minimale of zelfs geen wachttijden.

Lijkt het U wel wat om uw volgende bijeenkomst in het GKV clubhuis te houden, bekijk dan nu reeds het huishoudreglement & onze prijzen via de aangeboden link. De kalender vertelt wanneer het clubhuis nog beschikbaar is.

Zaalbeheerder Jurgen Heylen kan u de accomodatie ter plaatse tonen en hij zal antwoorden op alle vragen desbetreffende. Jurgen is te bereiken via e-mail.