Menu Sluiten

Organisator

GKV
Categorieën

Date

07 - 09 jun 2024
Afgelopen

Time

Hele dag

Mannenweekend

-change is inevitable-
-ending is always emotional and hard-
-sign of support an encouragement-
-energy and positive vibration-

HET MANNENWEEKEND “69”

  • Winning
  • Rustiek
  • Uitzicht
  • Wellness

Een deel van je leven wordt binnenkort afgesloten. Het betekent dat wat je nu meemaakt tot een einde zal komen. Maak je klaar om de veranderingen te accepteren, of ze nu goed of slecht zijn. Verandering is onvermijdelijk. Veranderingen maken je gezonder en wijzer.

Zonder veranderingen kom je niet verder in je leven.
DAAROM ga mee op MANNENWEEKEND!

Het einde is altijd emotioneel en moeilijk om verder te gaan. Maar begrijp dat alles alleen voor jou gebeurt. Het nieuwe begin wacht op je. Accepteer ze met positieve gedachten en heb hoop en geloof.
Het BEGINT op het MANNENWEEKEND “69”!

Er is een teken van steun en aanmoediging. Als je moeilijke situaties in je leven doormaakt, zullen je vrienden je helpen om bepaalde omstandigheden te overwinnen. Wees niet bang voor deze situatie; leer om eruit te komen.
Je VRIENDEN zullen je steunen op het MANNENWEEKEND.

Het is symbool van concentratie en opluchting, luister naar je hart en ziel. Ben niet de persoon die het erg druk heeft met je werk; breng voldoende tijd door met je vrienden.
DAAROM ga mee op MANNENWEEKEND!

OP MANNENWEEKEND “69”
Hou rekening met de mensen in je omgeving hoe je ze behandeld. Het zou het beste zijn als je heel voorzichtig bent met je woorden. Wanneer je in hevige emoties verkeert, denk dan twee keer na voordat je iets tegen iemand zegt, want je woorden kunnen diegene kwetsen. Wees altijd vriendelijk, ook als u daar geen reden toe ziet. Sta voor stabiliteit, moed en vrede. Wees zelfverzekerd in je beslissingen en keuzes. Denk niet te veel na over de situaties die je beheersen. Negeer deze boodschappen niet, want zij zullen je geven wat je verdient. Vertrouw ze!

“Het 69-TEAM”