ACTIVITEITEN - GKV PETANQUETORNOOI - 25 JUNI 2017
     
     
     
     
     
OVERZICHT
KAJAK JOGGING
KAJAK REGATTA
KAJAK-RUN-BIKE
MANNENWEEKEND
CLUB KAMPIOENSCHAP
DE SCHAKEL
CLUBFEEST
ZOMER KAJAK KAMP
GKV-PETANQUETORNOOI
NIEUWJAARSDRINK
  De GKV sportclub maximaliseert profijt tov. geleverde inspanningen, en dus werd de toegangsweg naar de achterliggende opslagloods zo ingericht dat deze snel & makkelijk in een petanque speelveld met twee banen kan gemodificeerd worden: een toplaag van fijne Italiaanse dolomiet garandeert hierbij een vlotte spelstijl en biedt mogelijkheden tot een soepele balbehandeling.
En al spelen we natuurlijk volgens de regels, toch raden we supporters aan om enige attentie aan de dag te leggen: spelers mikken dan wel op de 'couchonette', maar scheenbenen en tenen blijken een zwakke plek aan het menselijk lichaam... Opletten is dus de booschap ;-)

Jaarlijks richt de GKV club in een zomermaand zijn petanquetornooi in waarbij naast GKV leden ook niet-ledenteams toegestaan zijn.
Wanneer de datum voor het 2017 tornooi vast staat, leest U het hier eerst.

GKV-REGLEMENT
  • Er wordt gespeeld in teams van minstens 2 en maximum 6 spelers, elk team speelt met 6 metalen ballen. Minstens 2 dezelfde spelers moeten het gehele tornooi voor het team spelen en alleen die spelers die ingeschreven zijn bij de start van het tornooi, kunnen voor het team spelen. Een speler kan tijdens het tornooi maar voor 1 team spelen.
  • Er wordt gespeeld op 2 naast elkaar liggende banen, we gooien altijd in de richting van het kanaal.
  • Het aantal punten (max. 13) dat nodig is om een partij te winnen, wordt bepaald bij de start van het tornooi (afhankelijk van het aantal inschrijvingen).
SPELREGELS

spelregels petanque