ACTIVITEITEN - KAJAK-RUN-BIKE - 3 nov 2019
     
     
     
     
     
OVERZICHT
KAJAK JEUGDKAMP
KAJAK JOGGING
KAJAK RUN-BIKE
KAJAK REGATTA
KAJAK SPRINTWEDSTRIJD
G-KAJAK
PETANQUETORNOOI
CLUB KAMPIOENSCHAP
CLUB FEEST
MANNENWEEKEND
NIEUWJAARSDRINK
DE SCHAKEL
  De Geelse Kajakvaarders organiseren in 2018 voor de 18de maal hun jaarlijkse KAJAK–RUN–BIKE event. Het parcours wordt uitgestippeld rond het clublokaal aan het Kempisch Kanaal in Ten Aard, Geel.

Deze KAJAK–RUN–BIKE vormt een serieuze en tegelijk ludieke uitdaging: in teamverband (2 personen) dient in deze vaar-loop-fiets lange afstandswedstrijd een totaal van 13km afgelegd te worden…
In het mooie kleurendecor van de herfst krijgen de teams bij een niet-voor-watjes watertemperatuur ten midden van de afgevallen bladeren de eerste 5 km voorgeschoteld in een tweepersoonskajak (K2). De eventueel opgelopen koude wordt vervolgens te lijf gegaan met warm zweet: daartoe dienen ze de resterende 8km al lopend en fietsend te overbruggen. Één teamlid loopt hierbij terwijl de andere fietst (MTB), en/of vice-versa natuurlijk. Onderling wisselen staat hierbij dus vrij en is onbeperkt mogelijk.

De jeugd (-12 jaar) werkt een afzonderlijke wedstrijd af met 2km kajakken en 4km lopen en fietsen.

Er wordt per categorie (jeugd, dames, heren & gemengd) een rangschikking opgemaakt met steeds medailles voor de eerste drie teams.

Start van de jeugdwedstrijd: 13u30.
De ‘groten’ starten in een eerste heat om 14u00, en indien nodig (bij veel deelnemers) start de tweede heat onmiddellijk nadat de eerste is aangekomen (15u00-15u30).

Het inschrijvingsgeld bedraagt € 15.00 per duo. Hierin is de prijs van boot & douche achteraf, inbegrepen. Elk team dient zelf te voorzien in een mountainbike. Er is mogelijkheid tot drinken van iets fris en/of alcoholisch, broodje hamburger en/of curryworst wordt ook aangeboden.

Het aantal boten is beperkt, en daarom schrijf je best per e-mail op voorhand in: jgc.vleugels@gmail.com
Betaling kan ter plaatse.