Menu Sluiten

Fiets

DE KAJAKCROSSERS?

Wie zijn we?

Wij zijn een actief clubje, gezellig meedraaiend in de buurt van GKV. Hier vind je sportievelingen die zichzelf nog jong wanen, anderen die gewoon genieten van het spel, en ook degenen die de competitie wat rustiger aan willen doen. Maar hé, we hebben er allemaal plezier in!

Wat doen we?

We fietsen steevast op zondagvoormiddag, vertrek 09u00. In de zomer rijden we afhankelijk van het weer op koersfietsen als het goed weer is, en op mountainbikes als het minder mooi weer is. We zijn altijd terug vlak voor de lunch, we gunnen de liefhebbers de tijd om te rehydrateren in de kantine.

Ook dinsdagavond vanaf 18u30 doen de ‘diehards’ ‘s zomers een fietstocht, anderen verkiezen een looptochtje in de buurt of rond het kanaal. ’s Winters houden de meesten het op een rustige maar stevige wandeling in de buurt om wat bij te praten.

Sommige langere ritten worden ruim van tevoren gepland, vooral als we ergens anders gaan fietsen, wat niet vaak gebeurt. Meestal starten en eindigen we bij het clubhuis, omdat we genoeg routes hebben in de Kempen en omgeving. Het whatsapp groepje verwittigt tijdig zijn leden.

Interesse?

Iedereen is welkom! We zijn op zoek naar nieuwe mensen. Jong en oud. Vrouw of man. Afgetraind of met goede voornemens om te starten.

Je hoeft geen lid te zijn van de club om het eens te proberen. Heb je dus interesse om eens mee te toeren/lopen/wandelen, contacteer dan zeker de voorzitter van de Geelse Kajakcrossers, Danny Coomans.

Wil je je definitief inschrijven? dat kan via ons inschrijvingsformulier.