Menu Sluiten

Wedstrijden

Wedstrijden

De Geelse Kajakvaarders doen mee aan nationale en internationale wedstrijden. Meestal vinden deze plaats op zaterdag en zondag, dus overnachten we in een tent ter plaatse. Soms duren wedstrijden meerdere dagen, maar we kiezen alleen voor die optie als niemand daardoor school mist.

Vaarders zijn zelf verantwoordelijk voor het laden van het materiaal, meestal doen we dit op donderdagavond. We vertrekken naar de wedstrijdplaats op vrijdag. De club zorgt voor het vervoer, eten en kookmateriaal. Ter plaatse koken de vaarders zelf of helpen ouders die zijn meegekomen.

De inschrijvingskosten voor de wedstrijden worden door de club betaald, dus meedoen is gratis. Maar vervoer en eten worden wel doorberekend. De club probeert deze kosten zo laag mogelijk te houden en maakt geen winst.

Hoe worden de kosten berekend?

Tweemaal per jaar (na de voorjaars- en najaarswedstrijden) ontvangen vaarders een afrekening per e-mail en wordt gevraagd zo snel mogelijk te betalen.

Vervoerskosten

Maaltijdkosten (incl. drank)

Atleten die een licentie willen, moeten hun discipline(s) voor 1 februari doorgeven. Alle informatie over wedstrijden is te vinden op de website van Peddelsport Vlaanderen.

Voorafgaand aan het wedstrijdseizoen (in februari) is er een ouderbijeenkomst waar de kalender wordt besproken en afspraken worden gemaakt.

Voor meer informatie kun je contact opnemen met de wedstrijdverantwoordelijke, Joris Bockx.

Deelnemen aan een wedstrijd

Als je wil deelnemen aan wedstrijden kan je jezelf inschrijven via onze online applicatie Twizzit. Elke vaarder is zelf verantwoordelijk voor de inschrijving.

Het samenstellen van de meerzitter boten gebeurt door de trainers.

Hulp nodig? Contacteer Maarten Mostmans.

Overzicht van wedstrijden